10 најбољих корејских веб страница за љубитеље Манге 202110 најбољих корејских веб страница за љубитеље Манге 2021

Људи све више читају стрипове на мрежи као својеврсно задовољство. Бирају стрипове јер их је лако читати и уживати у њима кад год имају слободног времена. Тренутно је Кореан Вебтоон једна од најприступачнијих платформи, а такође и место за продају највише манга серија. Они који су нови у онлајн стрипу и нису упознати са њима Вебтоонс. Дакле, есеј ће вам сажети потребне детаље.

Историја корејског вебтуна

Да ли познајете Манхва? Манхва је оригинални корејски стрип пре него што је вебтоонс рођен. Поред успешних драма, Кореја има веома популаран „специјалитет“ за вебтуне. Реч је о жанру онлајн прича који представља мешавину стрипова и цртаних филмова. Жанр вебтуна почео је у Кореји и проширио се на остатак света до 2014.

Богат и разноврстан садржај у различитим жанровима као што су хумор, романса, хорор, криминалистичка психологија и тако даље је разлог зашто су вебтуни тако популарни.

Већина вебтуна је дугог облика. Омогућава корисницима да лако виде садржај на таблетима или телефонима. Неки вебтунови садрже анимације као и звучне ефекте уживо. Многи стручњаци верују да ће вебтуни ускоро надмашити мангу и доминирати тржиштем манга.

Врсте корејских вебтуна
корејски манхва увек пружа читаоцима сјајна искуства. Они пружају различите жанрове тако да читаоци могу да истраже и пронађу жанрове прича које највише воле. Ево неколико главних жанрова које корејски Вебтоон често користи.
Први је жанр фантазије, који потиче од бујне маште, од магије до царства снова, па чак и бајки. Овај жанр је идеалан за појединце који уживају у натприродним фигурама и теже да буду суперхероји. Штавише, овај жанр подстиче читаоце да користе своју машту, чак и замишљајући себе као ликове у заплету.

Тема романтике је неопходна у свакој индустрији стрипа, а корејски вебтуни нису изузетак. Ако волите лепоту, осетљивост партнера или имате лепе љубавне приче, овај жанр је за вас. Упркос својој благој природи, овај жанр увек оставља поруку у срцу читаоца. Серија Права лепота, која је снимљена и наишла на добар пријем код публике, типична је за овај жанр. Или волите детективске приче, акције попут летења, плеса, онда ће вам одговарати жанрови натприродног и хорора. Овај жанр чини да се осећате сањиво и увек се осећате као да сте суперхерој који ће спасити свет. Може се рећи да је то жанр који вреди покушати.

Други жанр који многи људи бирају су хорор филмови. Серијска убиства или пуцњаве увек привлаче љубитеље узбуђења. Већина овог жанра ће се допасти више мушкарцима него женама јер мушкарци воле узбуђење.

Боис Лове (БЛ) је један од нових жанрова уведених у вебтоон. Ако не знате шта је то, то је нека врста нарације која говори о љубавној причи једног дечака. Иако је ово ново издање, свакодневно прима значајан број посетилаца. Покушајте да прочитате неколико романа из сваког од ових жанрова да бисте видели који вам је дражи.

Зашто су корејски вебтуни популарни?
Онлине стрипови су „златни рудник“ за ТВ филмске ствараоце у Кореји. Поред тога, корејски онлине стрипови привлаче читаоце својим разноврсним садржајем и жанровима, од романсе и комедије до акције и хорора. Прелепе графичке слике, компатибилне са веб интерфејсом, приче су често обојене уместо црно-белих слика као код издавања папирних књига.

Конкретно, са јединственим стилом цртања, неки корејски онлине стрипови користе живописан звук и додатну анимацију како би привукли читаоце.
Поред тога, корејски веб стрипови могу да се померају надоле до екрана заснованог на вебу оптимизованом за кориснике мобилне технологије, што је веома удобно за уживање чак и у дугим причама без умора од померања, повећавајући и смањујући екран као и друге врсте стрипова.
У Кореји су веб стрипови постали најпопуларнији извор садржаја на малим и великим екранима, са више од 250 серија које су адаптиране у филмове и драме на великом платну.
Требаће вам интернет веза ако желите да гледате епизоде ​​унапред. Тада ћете моћи да читате висококвалитетне стрипове кад год и где год желите. Основне карактеристике корејских веб стрипова и висококвалитетни материјали су тајне њихове популарности.

Најбоље манхва хентаи на мрежи на овој листи 2021

1 - Вебтоон.ук
2 - Манхва.инфо
3 - Маницомиц.цом
4 – Манитоон.цом
6 – Манхвахентаи.ме
7 – Мангахентаи.ме
8 – Хентаиманга.ме
9 - фрееновел.ме
10 - Фреецомицонлине.ме

БРОВСЕ ВЕБТООН БИ